Sharing circle: seksualiteit

Iedere vrouw draagt het verhaal van haar seksuele ontwikkeling: de invloed van ouders en opvoeding, de eerste seksuele gevoelens en ontdekkingen, de ontmaagding en alle intieme ervaringen. Niet zelden gaat deze ontwikkeling gepaard met pijn, afwijzing, verdriet en schaamte. We delen deze gevoelens vaak beknopt of niet. Tijdens deze sharing circle geven we ruimte aan elkaar om vrijuit te delen, om onze ervaringen, gevoelens of verdriet een stem te geven. zonder oordelen, zonder adviezen of oplossingen. Door samen te delen, helen we onszelf en elkaar.

De sharing circle heeft een thema waarbij het samen delen centraal staat. Ieder verhaal heeft een plek in deze cirkel, je bent vrij om jouw woorden te spreken. Door samen te delen, te luisteren en te verbinden maken we een helend veld waarin jij als vrouw gedragen wordt. We maken gebruik van de ‘talking stick’ zodat delen en luisteren alle ruimte krijgt.

Ook verbinden we ons in stilte en laten we ons dragen door de kracht van de maan, de aarde en onze vrouwelijke wijsheid. Vanuit het thema verkennen we de wijze stilte in onszelf, met ruimte om te delen.

Datum: 10 maart, van 19.30-22.00 uur

Kosten: € 15

Adres: Woudenbergseweg 41, Austerlitz

Opgave via Sharing circle