Reading

Een reading is het lezen van energie. Bij een reading komt naar voren welke blokkades, emoties of belemmerende overtuigingen jouw ontwikkeling in de weg kunnen staan. Er wordt dan gekeken naar de beweging achter je problemen: welke thema’s ben je aan het uitwerken, welke (oude) patronen staan je in de weg, wat voor emoties houden je vast. Het is een waarneming van jouw energetische informatie.

Een reading maakt het mogelijk om breder te kunnen kijken naar jouw ontwikkeling zodat je met meer inzicht en begrip naar huis gaat.

Wanneer doe je een reading? Je kunt een reading doen omdat je nieuwsgierig bent naar jouw energie, hoe het stroomt en wat kenmerkend is voor jou. Of je komt met een specifieke vraag.

Onderwerpen waar een reading goed bij kunnen helpen zijn onder andere:

  • relatieproblemen of het moeilijk kunnen vinden van een partner
  • moeilijke relatie met ouders, familie, vrienden, collega’s
  • herhalende patronen die niet voedend voor je zijn, zoals steeds ‘verkeerde’ partners tegenkomen, baan verliezen, geldproblemen, slechte gezondheid, negatieve gedachten, gewichtsproblemen
  • algemene gevoelens van angst, zorgen, depressie, vage klachten of niet lekker in je vel zitten en niet weten waar dat vandaan komt

Sommige problemen zijn ontstaan in vorige levens of in je vroege jeugd. Door bewustwording en inzicht kun je uit dit patroon stappen en weer zelf de regie over je leven nemen. Een reading kan worden afgesloten met een korte healing om jouw energie weer in balans te brengen, maar meestal werkt de reading zelf ook helend.

Een reading werkt praktisch gezien als volgt: ik ga tegenover je zitten en zal je vragen om je naam een keer hardop uit te spreken. Op die manier verbind ik me met jouw energie. Door mij af te stemmen op jouw energieniveau kan ik je energie lezen en analyseren. Het is dan voor mij makkelijk om bijvoorbeeld patronen of blinde vlekken te zien die jou belemmeren en wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Ik neem de reading altijd op, zodat je een geluidsopname mee naar huis krijgt en alles later nog een keer rustig na kunt luisteren. Een reading duurt gemiddeld een uur tot anderhalf uur, afhankelijk van de vraag en wat er naar voren komt. Het is ook mogelijk een reading op afstand te doen. Ik neem de reading dan voor je op en stuur de geluidsopname naar je toe.

‘Hij zag hoe Goldmunds natuurlijkheid ingekapseld was in een harde schaal van illusies, pedagogische fouten, en dingen, die zijn vader had gezegd; hij voelde al lang intuïtief aan wat het hele, nauwelijks gecompliceerd te noemen geheim was van dit jonge leven. Hij zag wat hem te doen stond: dit geheim openbaren aan de drager ervan, hem uit die schaal bevrijden, hem weer in bezit te stellen van zijn oorspronkelijke natuurlijkheid.’ Uit: Narziss & Goldmund, Hermann Hesse