Yoni healing

Yoni is het Sanskriet woord voor de vrouwelijke geslachtsorganen en drukt de sacredness van de vrouwelijke tempel uit. In de yoni en in het bekkengebied kunnen veel spanningen opgeslagen liggen. Dit kun je onder andere merken door verminderde seksuele energie, lage rug- en bekkenpijn, gespannen buik en middenrif, moeite met diep en ontspannen ademhalen, heftige menstruatiepijn, onregelmatige cyclus, gevoelloosheid, onrust en sterke mentale patronen. De spanningen in het bekken en de yoni kunnen komen door onverwerkt verdriet, (jeugd)trauma’s, negatieve seksuele ervaringen, voorouderenergie en collectieve pijn.

Tijdens een yoni healing maken we vanuit zachtheid en liefdevolle aanraking contact met jouw bekken en yoni. Ik maak de helende energie in mijn handen wakker en volg intuïtief wat jouw lichaam nodig heeft om los te laten, te verzachten en te helen. Door een yoni healing

  • ervaar je meer vitaliteit
  • stroomt je seksuele energie makkelijker
  • sta je krachtiger in je vrouwelijke lichaam
  • voelt je bekken zacht, open en ontspannen
  • ben je meer in contact met je vrouwelijke essentie
  • verbeter je je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn.

Een yoni healing kan inwendig zijn, maar dit hoeft niet. Belangrijk is dat we samen jouw grenzen bewaken, ik vraag altijd toestemming om jouw yoni aan te raken. Jij moet je vooral veilig en vertrouwd voelen tijdens de healing. Eerst masseer ik jouw onderlichaam en maak (energetisch) contact met jouw bekken, baarmoeder, eierstokken en yoni. Ik kijk wat je lichaam te vertellen heeft en welke blokkades voelbaar zijn. Samen creeren we een veilige ruimte waarin je mag helen. De healing mag nooit pijnlijk of onveilig voelen en je mag op elk moment stoppen. Als dit nieuw voor je is, raad ik je aan eerst een helende aanraking te doen zodat jouw lichaam kan wennen aan mijn handen en energie.

Een yoni healing is geen erotische of seksuele massage. Een yoni healing is een zachte en liefdevolle methode voor het helen van jouw vrouwelijke lichaam.  Wil je meer weten of heb je vragen, stel ze gerust!