Mijn naam is Elske Feitsma, ik ben geboren in 1975 en woon in Soest met mijn drie kinderen en hond. Ik heb geschiedenis en journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd en ben mij later gaan verdiepen in yoga en holistische levenswijzen. Vanuit Yoginess geef ik individuele consulten, yogalessen en cursussen. Ik schreef de volgende boeken:  Chakra lifestyle (2012), De authentieke vrouw (2017) en Lichtleven (2023).

Ik heb verschillende coachings- en yogaopleidingen gevolgd bij onder andere het CICO, Reading Opleiding Rotterdam, Academie voor Counselling en Coaching en Advaita Yogaschool. Bij Anodea Judith rondde ik de Chakra yoga Teacher Training af en bij Birthlight de Well Women Teacher Training. Verder volgde ik een opleiding Yin yoga en Trauma yoga.

Daarnaast heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd over adem, (vrouwen)tantra, familieopstellingen, trauma(yoga), hormonen en sjamanisme. Elementen uit alle gevolgde opleidingen en workshops neem ik mee in de sessies en cursussen die ik geef.

Ik geloof dat ieder mens in staat is om emotionele belemmeringen, oude pijn of hardnekkige overtuigingen los te kunnen laten. Vaak blijven we hangen in een staat van acceptatie en gaan we in een sluier van onwetendheid door het leven. Ik heb dit voor mezelf nooit willen accepteren en dat is mijn drijfveer geweest om op zoek te gaan naar antwoorden. Ik heb zelf ervaren wat mogelijk is en hoe fijn het is om vrij en helder te leven. Het blijft me elke keer weer ontroeren om dit ook te zien gebeuren bij anderen tijdens een cursus of tijdens een individuele sessie.

Ik hoop dat ik door mijn ontwikkeling andere mensen kan inspireren om ook vanuit hun ware essentie en innerlijke kracht te leven.