Bouwen met DoTerra

Wil je meebouwen aan een geweldig product? Heb je behoefte aan een fijn maandelijks inkomen? Kom dan meebouwen in mijn team!

Dagelijks gebruik de etherische oliën van DoTerra, en ik kan met gerust hart zeggen dat dit voor mij een absolute life changer is! Nog iedere dag sta ik versteld van het effect. Ik begin miin dag met een druppel Lemon in een glas lauwwarm water voor detox en spijsvertering, in mijn smoothie gaat een druppel Wild Orange voor vreugde en evenwicht, ik smeer mijn gezicht in met een mengsel van Frankincense voor een fijne, zachte huid. Als ik moe ben gebruik ik een druppel Peppermint en voor het slapen gaan gebruik ik Lavendel. Voor hormoonbalans smeer ik onder andere ClarySage, Geranium en Roman Chamomille op mijn buik. Als ik met de kinderen het avondritueel begin, doe ik Lavendel in de diffuser en mijn dochter loopt rond met een roller waarmee ze zichzelf op school kan ondersteunen. En dit is slechts een greep uit mijn dagelijkse gebruik. Ik kan de oliën niet meer wegdenken uit mijn leven, het is voor mij een essentieel onderdeel van mijn leven als vrouw en moeder.

Je kunt met mij mee bouwen aan de kracht van deze oliën. DoTerra heeft een heel transparant systeem waarmee je kunt werken en bouwen aan een inkomen. Juist voor vrouwen die al holistisch werken of willen werken is dit een uitgelezen kans en mogelijkheid om inkomen te generen. De kracht van de oliën spreekt voor zich en het systeem staat, waardoor je het moeiteloos kunt integreren in je bestaande werk. Hoe het werkt:

  • Je schaft een Home Essentials Kit aan zodat je zelf leert werken met de oliën
  • Je wordt DoTerra Wellness Advocate, wat inhoudt dat je een specifiek account krijgt bij DoTerra. Je bestelt dan maandelijks voor 150 punten aan oliën en bouwt daarmee aan het systeem.
  • Je creëert een eigen team van enthousiaste vrouwen. Daarmee genereer je jouw inkomen.
  • Je kunt zover bouwen als je zelf wilt. DoTerra beloont en ondersteunt elke stap die je als bouwer zet.

Waarom DoTerra?

Wanneer je een essentiële olie van dōTERRA gebruikt, gebruik je een zuivere olie zonder vervuilende stoffen, vulstoffen of vervalsingen. dōTERRA heeft een norm opgesteld om ervoor te zorgen dat onze oliën 100% zuiver zijn. Het hele productieproces bij DoTerra is inzichtelijk en eerlijk. Het stelt zowel de boer, als de producten, als de verkopers in staat om een eerlijk inkomen te ontvangen. De essentiële oliën van dōTERRA onderscheiden zich niet alleen door het uitvoerig testen. dōTERRA doet er alles aan om het verschil te maken. Samen vinden we manieren om de wereld te veranderen, één druppel, één persoon, één gemeenschap per keer. Voor mij maakt het verschil de kwaliteit, de zuiverheid en de brede inzetbaarheid van alle oliën.

Bouw je met me mee? Neem dan contact met me op en dan vertel ik je er heel graag over!