Welkom bij Yoginess, praktijk voor vrouwen

Als vrouw bezit je een ongekende kracht verankerd in je vrouwelijke lichaam, in je bekken en in je baarmoeder. Jouw sensuele, gevoelige, krachtige, succesvolle, intuïtieve, zachte en liefdevolle zelf is verbonden met je vrouwelijke lichaam. Je bent welkom voor een van de onderstaande activiteiten of sessies (klik op de links of boven in het menu voor meer info):

NIEUW: Sharing circle – Rode tent Austerlitz. Twee keer per maand, met volle en met nieuwe maan, komen we in een groep samen om te delen.

Individuele sessies: helende aanraking, reading, healing, coachingsessie of yogatherapie.

De yogini cirkel is speciaal voor vrouwen die samen hun vrouw-zijn verder willen verdiepen. Speels, onderzoekend, creatief, zacht en liefdevol.

Wil je meer bewustzijn over je bekken? Ervaar je klachten rondom je menstruatie, overgang, vruchtbaarheid of seksualiteit?  Tijdens een Well Woman workshop of een-op-een met yogatherapie leer je door middel van zachte, eenvoudige maar doeltreffende oefeningen om meer contact te krijgen met je bekken en je vrouwelijke organen. Lees hier ook mijn blog over het belang van bekkenbewustzijn.

Ik wens je veel liefde en hoor graag van je als je vragen hebt!

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van alle activiteiten:

Naam:
E-mail adres: