Feminine Embodiment Yoga

 

Het vrouwelijke lichaam is gevoelig, intuïtief en ontvankelijk. Het draagt jouw vrouwelijke essentie, jouw identiteit, levenskracht en sensualiteit. Deze prachtige bron van levenswijsheid heeft behoefte aan zachtheid, balans, koestering en beweging. Bij Feminine Embodiment Yoga gaan we terug naar die bron, terug naar de subtiele ervaring van jouw lichaam. Door middel van zachte bewegingen, ademhaling, meditatie en bewustwording versterk je de band met je lichaam, leer je beter luisteren naar de signalen en behoeften van je lichaam en verbeter je je vrouwelijke welzijn. Bekkenbewustzijn

Meer dan bij andere vormen van yoga staat het ervaren centraal. Het gaat niet om de uiterlijke vorm van een houding of beweging, maar om de innerlijke ervaring. Door zacht te bewegen en bewust adem te halen, komt je lichaam in een diepere laag van rust en ontspanning. De bewegingen of houdingen bouwen we langzaam op waardoor je beter leert luisteren naar je lichaam en subtieler leert waarnemen. Door de overgave, zachtheid, ontspanning, rust en ontvankelijkheid kan je jouw vrouwelijke essentie op een meer fundamentele manier leven. Feminine Embodiment Yoga is een weldaad voor je vrouwelijke lichaam en ziel!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Data: op dit moment staan er geen data gepland

Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Feminine Embodiment Yoga is voor iedere vrouw te volgen, ongeacht leeftijd, ervaring of behoefte. Naast de groepsbijeenkomst is het ook mogelijk individueel advies en yogatherapie te ontvangen bij fysieke of hormonale klachten.

Elske Feitsma ontwikkelde deze vorm van yoga. Zij werkt als intuitief vrouwencoach en yogadocent. In de Feminine Embodiment Yoga verweeft zij haar kennis over het vrouwenlichaam, hormonen, chakra’s en energie met zachte, helende en verdiepende yoga.

Ervaring van deelneemsters

– ‘Door jou lessen en de aandacht ben ik weer dichter bij me zelf gekomen. Ik heb ontvangen wat ik nodig had!’
– ‘Ik ervaar de lessen van en met jou als bijzonder en verrijkend’
– ‘Ik vond het heerlijk en precies passend voor mij in deze periode. De allereerste keer vond ik magisch!’
– ‘Ik vind de serie ook heel bijzonder. Op een of andere manier is er verdieping in het contact met elkaar. En het brengt mij vooral energie en verbondenheid met mijn lichaam, en dat is goed voor mij.’