Healing

Bij een healing is het uitgangspunt dat de meeste fysieke, emotionele en mentale problemen gestagneerde energie is in en om je lichaam. Tijdens een healing wordt jouw energie uitgenodigd om weer te gaan stromen waardoor blokkades en oude energieën in je aura en chakra’s opgeruimd kunnen worden. Ik gebruik mijn energie als een soort voorbeeld voor jouw energie zodat je zelfhelend vermogen weer gaat werken. Hierdoor herinnert je lichaam en je energiesysteem zich hoe het gezond is en in evenwicht komt.

Een healing brengt jouw energie weer in beweging waardoor je over het algemeen een gevoel van ontspanning en fysieke ruimte ervaart. Het brengt je energie in balans en verlicht blokkades die je emotioneel, fysiek of mentaal voelt. Na een healing ervaar je meer ruimte en rust, en voelt je lichaam vaak een stuk minder zwaar en verkrampt.

Een healing kan je ondersteunen bij bepaalde klachten als stress, spanningen, hevige emoties, tijdens een ziekte of bij een herstel. Het is niet nodig een specifiek probleem te hebben; je kunt het ook gebruiken als een ontspannen moment voor jezelf.

Het is ook mogelijk om een healing op afstand te laten doen. Energie staat los van tijd en ruimte, zodoende werkt een healing ook op afstand. Je kunt er voor thuis blijven, maar zelfs dat hoeft niet. Het is wel beter om een moment uit te kiezen dat je rustig bent, zodat je je lichaam ook de tijd geeft om te wennen aan de nieuwe situatie. Dat geldt ook voor een healingsessie als je langskomt. Het is raadzaam om daarna niet te veel meer te plannen, zo geef je jezelf de ruimte om alles wat in beweging is gekomen te laten indalen.

Ervaring

He Elske,

Je bent een engel! Ik heb me (zonder overdrijven) al weken niet zo ontspannen in mijn lichaam gevoeld. Terwijl de stress door mijn lichaam zou moeten gieren (want er is natuurlijk weer veel stress), voel ik me goed. Ergens voel ik de stress wel maar het is net of de stress in een put zit met de deksel er bovenop.

Super bedankt voor je healing! (ik durf inmiddels de link te leggen tussen mijn gemoedstoestand en je healing).

https://