Op zondag 25 september 2016 zal de volgende stiltewandeling plaatsvinden in het bos bij Doorn. Het thema van deze wandeling is de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom voor deze wandeling.

We beginnen met een meditatieve wandeling waarbij je je hoofd leeg maakt en de ruimte om je heen ervaart. Door de stilte en de rust keer je naar binnen en maak je verbinding  met je eigen natuur, met jouw essentie. Tussendoor doen we kleine oefeningen/meditaties waarbij de natuur een onuitputtelijke inspiratiebron is, waar je inzicht en bewustwording uit kunt halen. Halverwege hebben we een korte theepauze, voor thee en wat lekkers wordt gezorgd. We sluiten de wandeling vervolgens gezamenlijk af .

Door met elkaar in stilte te wandelen en de natuur waar te nemen, verbind je je met de omgeving en verdiep je de bewustwording over jezelf.  In verbinding met de natuur en de ruimte om je heen ervaar je meer rust in jezelf. Gun jezelf een mooie ervaring in een prachtige omgeving!

Datum: 25 september 2016

Tijd: 11.00 uur, duur is ongeveer 1,5-2 uur

Meenemen: makkelijk zittende en warme kleding, comfortabele schoenen, eventueel regenkleding.

Kosten: € 15

Het vertrekpunt voor de stiltewandeling is de ingang van het bos Hoog Moersbergen aan de Drift in Doorn. Op de routeplanner kun je Drift 94 invoeren.

Opgave graag van tevoren, klik hier of 06-41781262

 

Graag tot ziens bij de stiltewandeling!