Sacred earth circle

Jezelf als authentieke vrouw ervaren met andere vrouwen die ook verlangen naar een diepere verbinding met hun vrouwelijke natuur. Diep verbonden met je vrouwelijke lichaam, moeder aarde, de oerbaarmoeder en elkaar. Zeven zondagen samenzijn, in een zachte, liefdevolle, helende cirkel.  

In de Sacred Earth Circle verbind je je zacht, speels, open en liefdevol met je vrouw-zijn. Hoe koester je je vrouwelijke lichaam? Welke emoties mogen stromen in jezelf? Wat vertelt je vrouwelijke intuïtie? Hoe geef je uiting aan je sensualiteit? De cirkel is voor jou als je een volgende stap wilt zetten in je persoonlijke en vrouwelijke ontwikkeling. Als je verlangt naar meer fysieke, emotionele en mentale zachtheid, vrijheid, verbinding en ontspanning. Door je met andere vrouwen in de cirkel te verbinden, opent je hart en versterk je je innerlijke vrouw-zijn.

De jaarcirkel start in september aan het einde van de zomer. Vanuit de herfst gaan we naar de winter, de tijd van stilte, verstilling, inkeer en het element aarde. Uit de donkerte wandelen we samen naar de tijd van het jaar dat de natuur tot bloei komt. Door middel van dans, oefeningen, visualisatie, bewegen en meditatie ontdek je tijdens deze seizoenswandeling jouw diepere vrouwelijke bewustzijn, in verbinding met je hart. We verbinden ons vanuit onze diepste kern met moeder Aarde, de natuur en elkaar vanuit de natuur. Je creëert een basis waarop jouw fysieke, emotionele, sensuele, intuïtieve en authentieke vrouwelijkheid volledig kan openen. Het uitgangspunt is dat iedereen heel is en dat we bij elkaar zijn in een verdiepend hartsbewustzijn. De thema’s van het programma:

 • het vrouwelijke lichaam
 • emoties & seksualiteit
 • je vrouwelijke identiteit
 • liefde & verbinding
 • zelfexpressie & creativiteit
 • intuïtie
 • de authentieke vrouw in jezelf

Moeder Aarde draagt ons tijdens deze reis, we zullen daarom iedere bijeenkomst een ceremonie doen om de aarde te eren. We volgen daarnaast iedere maand het ritme van de cyclus, de menstruatiecyclus, de maancyclus, de seizoenencyclus en je levenscyclus waarbij je leert hoe je je vrouwelijke lichaam kunt omarmen. In de cirkel verkennen we het vrouwelijke in stilte, in tweetallen of kleine groepjes. Het is vooral een innerlijke reis. We delen samen, zingen, dansen, lachen, huilen en verbinden als vrouwen. Tijdens iedere lunchpauze is er tijd om in het bos te wandelen om je (in stilte) te verbinden met de natuur en op te laden.

Wat je krijgt:

 • dieper contact met je lichaam, emoties, gedachten en vrouwelijkheid
 • verbinding vanuit je hart met jezelf en je omgeving
 • meer inzicht in hoe jij je vrouw-zijn ervaart en vormgeeft
 • praktische informatie over feminine selfcare
 • een veilige bedding waarin je mag ontspannen, creëren en verbinden
 • tools om authentiek te leven
 • creatiekracht vanuit de cycli van het leven
 • een groep sisters die je om steun of een knuffel kunt vragen
 • individuele begeleiding

Wil je meer weten of heb je vragen, dan hoor ik graag van je.

Data 2021: nog geen data gepland

Tijd: 10.00-17.00 uur

Locatie: Woudenbergseweg 41, Austerlitz

Kosten: € 590 inclusief thee en lekkers. Lunch neem je zelf mee.

Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je een factuur. Na ontvangst van de betaling is je deelname definitief. Heb je vragen of wil je meer weten neem dan contact met je me!

Reacties van vorige deelneemsters

– Wat een ontzettend mooie cursus waar ik deel van mag uitmaken. Geweldig!
– Ik vind het heel bijzonder wat jij en wij met elkaar iedere keer weer neerzetten en mee mogen maken. Dank daarvoor!
– Zo veilig, fijn en bijzonder, zo onszelf kunnen zijn…..
– Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor hele mooie, indrukwekkende en helende dagen!
– Heel erg bedankt, ik heb het zo enorm naar mijn zin gehad in de groep. Ik vind jouw leiding en coaching daarbij geweldig. Heel prettig!!
– Ik heb genoten van alle  bijeenkomsten. Van de vertrouwde en helende energie die we samen neerzetten. Van de inzichten die we kregen en van de heerlijk ontspannende massages en dansen.