Van 8-10 juni en van 21-26 augustus is het Lorelei vrouwenfestival! (8-10 juni Lente Lorelei,  21-23 augustus Lorelei 1 en van 24-26 augustus Lorelei 2). Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en van alles te mogen. Op de festivals zal ik de volgende workshops aanbieden:

  • Feminine Embodiment Yoga (alleen zomer 1&2), tijdens het ochtendprogramma van 7.30-8.30 uur: Bij Feminine Embodiment Yoga staat jouw vrouwelijke lichaam centraal. Met zachte, liefdevolle bewegingen, yogahoudingen, adem en meditatie ervaar je jouw authentieke vrouw-zijn en de kracht van je bekken. Door de overgave, zachtheid, ontspanning, rust en ontvankelijkheid in de ochtend ervaar je een diepere aanwezigheid de rest van de dag. De yoga is voor iedereen te volgen. Er zijn matjes, maar als het lukt graag een eigen matje meenemen.
  • Yoni Yoga: In de workshop Yoni Yoga gaan we zachte, helende en verdiepende oefeningen doen waarbij je het contact met jouw yoni en bekken verbetert. Zachte yogahoudingen, diepe ademhaling, vloeiende bewegingen en meditatie zorgen voor het verzachten en bekrachtigen van de energie in de yoni en in het bekken. Lees hier meer over deze workshop.

 

Fijn om je op een van de festivals te ontmoeten! Mijn boeken, Chakra lifestyle en De authentieke vrouwzijn ook te koop op het festival!