De chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam die voor een groot deel kunnen bepalen hoe we ons fysiek, emotioneel en mentaal voelen. Chakra’s kunnen gesloten zijn en dan voel je een blokkade, ofwel ergens in je lichaam of op een bepaald vlak in je leven. Door middel van yogahoudingen kun je de chakra’s stimuleren, openen of juist sluiten als ze te open staan. Kennis van het chakrasysteem geeft je een tool in handen om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen en om meer inzicht in jezelf en anderen te krijgen. Lees voor meer informatie over chakra’s de blog Wat zijn chakra’s?

Tijdens de cursus Chakrayoga gaan we aan de slag met het chakrasysteem. Je leert hoe de chakra’s werken, hoe ze jouw leven beïnvloeden, hoe jij invloed uit kunt oefenen op je energie en op je algemene welzijn. De cursus bestaat uit een stukje theorie, oefeningen, meditatie en yogahoudingen.

De cursus is een goede basis voor jezelf, je ontwikkeling en om meer te weten te komen over chakra’s en yoga. De cursus is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring met chakra’s en yoga. Heb je ernstige blessures neem dan eerst even contact met me op.

 

Datum: op dit moment is er nog geen datum gepland